ŠKODA CITIGO

Pametan i udoban gradski automobil
Zakaži probnu vožnju

SPREMAN ZA GRAD!

ŠKODA CITIGO redefiniše očekivanja od gradskog automobila. Kompaktne dimenzije skrivaju iznenađujuće velikodušnu unutrašnjost sa vrhunskom izradom i brojnim Simpli Clever rešenjima, čineći elegantan, a ipak štedljiv CITIGO veoma sigurnim, zrelim, svestranim koji je pogodan za grad i šire. Savršen je za mlade vozače i porodice, parove ili kao dodatnu zabavu.

JEDINSTVEN KARAKTER!

Izdvojite se iz mase originalnim i elegantnim dizajnom CITIGO-a. Automobil impresionira svojim čisto modeliranim površinama, precizno nacrtanim linijama, jasnim konturama i velikim bočnim prozorima. Asortiman aktivnih boja je dopunjen opcijom prilagođavanja boje krovnih i krilnih ogledala.

skoda-citigo-m62-exterior-01
skoda-citigo-m62-exterior-02
skoda-citigo-m62-exterior-03
skoda-citigo-m62-exterior-04
skoda-citigo-m62-exterior-05
previous arrow
next arrow
skoda-citigo-m62-interior-01
skoda-citigo-m62-interior-02
skoda-citigo-m62-interior-03
skoda-citigo-m62-interior-04
previous arrow
next arrow

Mali spolja, veliki iznutra!

Inženjeri CITIGO-a su izvukli sve zastoje da bi optimalno iskoristili prostor u automobilu do poslednjeg milimetra. U kombinaciji sa bogatstvom opreme i fleksibilnošću unutrašnjosti, nema prepreka. Pogledajte sami.

 

Slide 1
PUTOVANJE U GRAD

CITIGO je napravljen za svakodnevno putovanje, kupovinu, sastanke. Osim praktičnih dimenzija i odlične spretnosti, ona takođe ima i pomoć pri kretanju uzbrdo. Pozdravite se sa stresom čekanja na zeleno svetlo na polovini uzbrdice. Sada možete biti dovoljno hrabri da se parkirate u najzahtevnijim mestima: senzori za parkiranje vam govore sve što se događa iza vas..

Slide 1
Slide 2
UŽIVAJTE U DIVNOM VIKEND PUTOVANJU

Nema više vikenda koji ćete provoditi u kući. Istražite sve destinacije koje ste oduvek hteli uz Vaš CITIGO. Ako je pred vama dugo putovanje autoputem, uključite tempomat, podesite klimu na odgovarajuću temperaturu i prepustite se uživanju. Ako olujni oblaci počnu da prete, ispod sedišta je spreman Simply Clever kišobran.

Slide 2
Slide 3
BEZBEDNO VOZITE DECU

CITIGO donosi visoko bezbedna i korisnicima lako prilagodljiva rešenja za bezbedan prevoz dece svih uzrasta. Isofix sistem obezbeđuje maksimalnu sigurnost dečijih sedišta. Igračke i druge dečije stvari možete smestiti na naslone prednjih sedišta, a takođe i u posebne prostore u vratima. Usrećite bebe tako što ćete im zvečke okačiti na predviđenu kuku.

Slide 3
Slide 4
UŽIVAJTE U NEZABORAVNOM PUTOVANJU

Živite svoj san i krenite na putovanje sa porodicom, prijateljima ili sami. Doživećete nezaboravno iskustvo. Zahvaljujući multifunkcionalnom upravljačkom uređaju koji kontroliše radio i telefon nećete ništa propustiti. Sa panoramskim krovom uživaćete svim čulima. Move&Fun aplikacija sa Vašeg telefona zadužena je za muziku.

Slide 4
Slide5
IDITE U KUPOVINU

Volite kupovinu? Velike prodavnice hrane, oprema za stan ili kuću ili torbe upakovane po poslednjoj modi - sve se uklapa. U prtljažnik možete da stavite od 251 do 959 l i prepun je pametnih rešenja. Stabilizujte prtljag iz manjih kupovina sa jednom od četiri kuke ili mrežnim sistemom. Spustite naslone zadnjih sedišta i čak i suvozačevo sedište za veća opterećenja.

Slide5
Slide6
OSTANITE U FORMI

Škoda CITIGO je sportski partner bez premca. Opremu koja može da stane u automobil možete staviti u krovnu kutiju ili direktno na krov. Za adrenalin na putu zadužen je zvučni sistem sa 6 zvučnika. Kada sve završite, jednostavno stavite mokru opremu na gumeni otirač.

Slide6
previous arrow
next arrow

TEHNOLOGIJA ZA SVAKI DAN!

Oslonite se na ŠKODA CITIGO sa naprednom aktivnom i pasivnom sigurnošću i pouzdanom tehnologijom. Uvek ćete stići na odredište sigurno i zdravo.

SISTEMI ASISTENCIJE

Upoznajte se sa svim prednostima na našem interaktivnom sajtu.

PORODICA CITIGO!

Naši drugi automobili u porodici CITIGO se zasnivaju na mogućnostima ulaznog modela. Proverite svaki od njih detaljnije i saznajte šta oni nude. Sada je samo na vama da izaberete.

KAKO ŽELIŠ DA IZGLEDA TVOJ AUTO?

Izaberite boju koju želite, točkove i pogledajte kako Vaša Škoda izgleda uživo.
Hoćete da u potpunosti namestite izgled Vaše Škode CITIGO?
Obratite se našem servisu.